viernes, 12 de diciembre de 2014

Mi historia para tomar la sopa

Ara em toca el torn a mi, igual que aquella mestra d'aquella escola de Londres que us vaig explicar a l'entrada anterior, ara soc jo qui ha de fer aquest treball de memòria amb les meves companyes d'Universitat. 

La història escollida és aquesta:




El gos i la nina

Uns nens jugaven al pati. Van posar la nina al damunt d'un cotxe i la feien anar d'un lloc a l'altre. Va arribar un gos, va ensumar la nina i va començar a perseguir la nina i el cotxe d'un lloc a l'altre. Els nens van fer fugir el gos. No volien que el gos ensumés la nina. Els nens van cnviar de joc. Van muntar una paradeta i van jugar a vendre panses, sucre, nous i xocolata.
El gos va tornar i va ensumar la paradeta. Els nens van tornar a fer fugir el gos. No volien que el gos ensumés la xocolata. El nens van continuar jugant amb la fireta.
Tot d'una va començar a tronar i a caure llamps i es va posar a ploure molt. El nens van entrar a casa corrents amb totes les coses de la fireta. Però es van deixar la nina a fora! La pobra nina encara era al damunt del cotxe i anava tota xopa. Aleshores el gos va tornar a sortir. Amb molta cura va agafar la nina amb la boca i la va entrar a casa. Els nens se'n van alegrar molt. Van acariciar el gos i li van donar xocolata.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario