viernes, 12 de diciembre de 2014

27 Historias para tomar la sopa

El llibre que us porto avui és un llibre que hem conegut a la Universitat.
Ens van explicar que aquest llibre, "27 Historias para tomar la sopa" l'emprava una mestra en una escola espanyola a Londres, per tal de treballar la memòria
Cada dia la mestra llegeix als nens i nenes un conte tret d'aquest llibre, després el torna a llegir però ho fa eliminant algunes paraules que els infants han d'endevinar.

El treball que la mestra realitza a partir d'aquest llibre, és un treball molt important en l'etapa d'Educació Infantil, ja que en els infants d'aquesta edat, el treball de la memorització permet que es desenvolupin en gran mesura tant el pensament  com el llenguatge.






                                                           (Autora: Ursula Wölfel
                                                             Il·lustrador: Pablo Bernasconi)




Va néixer l'any 1922 a Duisburg. Va realitzar estudis de germanística sent professora en una escola després de la Segona Guerra Mundial. Posteriorment va estudiar pedagogia i va treballar com a professora de pedagogía a Frankfurt i com a mestra en una escola per a nens amb necessitats educatives especials. Els seus llibres han estat traduïts a molts idiomes, sent una de les autores més llegides pels nens/es i joves de tot el món. Ha rebut diversos i importants premis literaris nacionals i internacionsls. 

Llibres:
- 27 Historias para tomar la sopa
- El abecedario fantástico
- Zapatos de fuego y sandalias de viento
- Estrella fugaz
- El Jalije azul

Il·lustrador: Pablo Bernasconi
És dissenyador gràfic sortit de la UBA, on va ser docent de Disseny durant 5 anys.
Va començar com a il·lustrador en el diari Clarin al 1998, realitzant tapes de suplements per més de 350 edicions. Les seves il·lustracions es publiquen a més en diaris i revistes de tot el mòn. Actualment treballa per diferents publicacions del món i publica regularment una columna gràfica d'opinió tots els diumenges al diari La Nació, per la qual ha obtingut la medalla d'or en la SND (Society of Newspaper Desing)

Llibres:
- Singlot no gens
- Espai per acolorir
- El somni del petit capità Arseni
- El zoo de Joaquím
- Els super premis


Editorial: Kalandraka

















No hay comentarios:

Publicar un comentario